Impressió òfset

Aconseguir un full ben imprès depèn de dos factors essencials.

En primer lloc, els coneixements de l’operari, que són el resultat de milions d’impressions realitzades, l’experiència d’haver treballat amb molts tipus de paper, tot coneixent-ne el tacte i el seu resultat en el procés d’impressió, i la correcta utilització de les diferents qualitats de tintes i productes diversos necessaris en aquesta tasca.

En segon lloc, la tecnologia de la maquinària d’impressió. L’equipament de Lith Gràfiques, amb maquinària d’òfset d’última generació i també digital, ens permet una gran flexibilitat per adaptar-nos a qualsevol tipus de treball independentment del seu volum i característiques.

La impressió òfset s’utilitza quan es tracta de treballs amb tirades llargues, doncs s’aconsegueix un millor cost econòmic. Té l’avantatge que permet un ventall molt ampli de suports de paper, verjurats, texturats, estucats, etc. El sistema de transmissió de la imatge sobre cautxú que s’empra amb aquesta tecnologia la fa molt adequada per aconseguir una fidel reproducció de l’original, tant se val que sigui en quadricromia, colors pantone, tintes metal·litzades o vernissos. La maquinària d’òfset de Lith Gràfiques, de 4 colors i de petit i mitjà format, permet molta versatilitat a l’hora d’escollir quina és la més adequada per a cada treball.

Lith Gràfiques, SL | Pol. Ind. La Farga - C/ Noc, 27 - Banyoles | Tel.+WhatsApp 972 572 185 | lith@lithgrafiques.com 

©Lith Gràfiques 2020 - Política de privacitat